Can Jubany


CAN JUBANY

Calldetenes, 23 de setembre de 2021


UN PASSEIG PER CATALUNYA


Josep Pla deia que “la cuina d’un país és el seu paisatge posat a la cassola”. Un homenatge als millors productes i productors que ens ofereix el nostre territori.


Menú


  • Oliva Arbequina
  • Paté vegà de ceps i llegums amb pa de crosta
  • La nostra versió del pollastre a l’ast
  • Truita líquida de bacallà
  • Flor de carbassó amb formatge fresc i albergínia


  • Carpaccio de ceps amb foie i vinagreta de mostassa
  • Crema d’ametlla tendra amb anguila i gelat de mantega torrada
  • Ou a baixa temperatura amb bolets i cansalada maldonado
  • Arròs sec d’espardenyes amb brou d’escamarlans
  • Llobarro a la brasa amb porros, salsa beurre blanc, perles de vi i bullabessa
  • Garrí rostit amb textures de taronja



Postres


  • Préssec de vinya amb granissat, oliva negra i mató
  • Dolç de llet amb tres textures



Celler


  • Visol, Gran Reserva Brut Nature, 2013, Mestres - DO Cava
  • Grand Regnard, 2019, Régnard - AOC Chablis
  • Ramirez de Ganuza Reserva, Reserva, 2012 – DOCa Rioja
  • Estones, 2018 Costers d’en Fornós – DO Montsant
  • Leopardi, Gran Reserva Brut Nature, 2014, Llopart-Corpinnat


Share by: